viernes, 14 de abril de 2017

Mª ROSA MASRAMON BIGAS nova priora provincial de Sant Ramon de Penyafort

La Gna. Mª Rosa Masramon Bigas ha estat elegida Priora Provincial de les Dominiques de l’Anunciata, de la província Sant Ramon de Penyafort

El dia 12 d’abril de 2017, la tercera jornada de l’inici del capítol provincial i després de la celebració de l’Eucaristia invocant l’acció de Esperit Sant i en el marc de la setmana santa, va ser elegida la Gna. Mª Rosa Masramon Bigas. 



La gna. Mª Rosa Masramon Bigas neix a Vilalleons, Barcelona, l'any 1951. Va ingressar a la Congregació de les Dominiques de l'Anunciata el 1971. Ha estat destinada a les comunitats de Barcelona - Horta, Girona - Pont Major, Barcelona - Passeig Verdum, Barcelona - Elisabets, Roda de Ter i des de 1994 novament a Barcelona - Elisabets on ha exercit el càrrec de priora en diversos triennis, vicaria provincial, delegada de Pastoral Juvenil Vocacional i directora de la Residència Universitària que la Província té al carrer Elisabets, de Barcelona, càrrec que ostentava en l'actualitat.
Agraïm a la h M. Rosa tots els serveis realitzats fins ara i molt especialment l'acceptació d'aquest nou càrrec en benefici de les Germanes, la Província i la Congregació.
En la mateixa jornada, al matí foren elegides les altres germanes que formaran el nou consell provincial, quedant així la seva composició:


Mª Rosa Masramon Bigas, Priora provincial
Eulàlia Vivet Miralpeix, Vicària
Montserrat Font Caballé, Ecónoma
Rosa Mª Picas Prat, Secretaria
Mª Núria Cuéllar Vinaixa, Consellera

No hay comentarios:

Publicar un comentario