miércoles, 26 de abril de 2017

FINALITZA EL XIII CAPÍTOL PROVINCIAL DE LES DOMINIQUES DE L'ANUNCIATA

Un nou esdeveniment de gràcia 



El dia 19 d’abril de 2017, es donava per finalitzat el XIII Capítol provincial electiu de la província Sant Ramon de Penyafort. 

Les jornades de treball capitular dedicades a la elaboració de les actes i a tractar assumptes propis del Capítol, van estar marcades per un clima de serenitat, reflexió i diàleg. 


La Priora general la gna Mª Natividad Martínez de Castro presidenta del Capítol com a cloenda del Capítol,  s’ha dirigit a l’Assembla amb paraules d’agraïment “per la bona marxa i fraternitat viscudes durant aquests dies” 

Ara doncs, com Maria Magdalena, anem a anunciar amb goig a les nostres germanes que "hem vist el Senyor Ressuscitat" i ens ha donat la gran Notícia que el seu Pare és el nostre PARE i ens ha donat també el seu ESPERIT per seguir caminant amb radicalitat i valentia. El seu amor i fidelitat duren per sempre. Que el seu Esperit ens mantingui en el seu amor i la seva fidelitat. 

Missatge final de la Presidenta del Capítol

Síntesi del XIII  Capítol Provincial. Aportació de la gna Virtudes Cruz

1 comentario:

  1. Les Gnes. Capitulars, la Presidenta del Capítol i el nou Consell agraeixen les manifestacions de proximitat, fraternitat i pregària a traves dels missatges que han arribat i s’han llegit a l'Assemblea.

    Las Hnas Capitulares, la Presidenta del Capítulo y el nuevo Consejo agradecen las manifestaciones de proximidad, fraternidad y oración a través de los mensajes que han llegado y se han leído en la Asamblea.

    ResponderEliminar